Informatie en delen van ervaringen

De Nederlandse Leverpatiënten Vereniging informeert over alle leveraandoeningen en biedt patiëntenondersteuning. Dit doen wij op verschillende manieren:

  • We bieden voor leden lotgenotencontact per email of telefoon.
  • We beantwoorden vragen over leveraandoeningen. 
  • We delen informatie via deze website, ons verenigingsblad NLVisie en via Twitter, LinkedIn en Facebook

 

Delen van ervaringen per e-mail of telefoon

Soms is het prettig om eens met een gelijkgestemde te praten. Iemand die, vanuit zijn of haar eigen ervaring, weet hoe het is om met jouw aandoening te leven. Verschillende ervaringsdeskundigen binnen de Nederlandse Leverpatiënten Vereniging zijn beschikbaar voor een telefonisch contact. Helaas zijn er niet voor alle ziektebeelden ervaringsdeskundigen beschikbaar. Maar dan kunnen we binnen de vereniging een oproep doen.

Ben je lid en wil je eens praten met een lotgenoot? Stuur een e-mail naar ofni.[antispam].@leverpatientenvereniging.nl met in het kort de vraag of waar je tegenaan loopt en eens van gedachte over wil wisselen. Dan kijken we wat we voor je kunnen organiseren.

Procedure lotgenotencontact:
Aanvrager stuurt een korte email naar ofni.[antispam].@leverpatientenvereniging.nl De NLV stuurt dit door naar een ervaringsdeskundige. Deze maakt per e-mail een telefonische afspraak voor een gesprek. Doorgaans is een dergelijk gesprek eenmalig. Mocht er geen ervaringsdeskundige beschikbaar zijn, dan wordt overlegd of een oproep een mogelijkheid is.

Contactgegevens

Van Boetzelaerlaan 24 J
3828 NS HOOGLAND
Tel: 085 - 27 34 988
E-mail: ofni.[antispam].@leverpatientenvereniging.nl
KvK: 40535249
Bank: NL 44 INGB 0000 361 038
ANBI: 820220619

Volg ons op

 
 

De NLV is verbonden aan:

 

De NLV is lid van:

easl-classic
 
Logo eurordis
nvh-logo 2
 
logo-world-hepatitis-alliance-small2
ern-ern-rare-liver-logo
 
patientenfederatie-nederland-logo-thumb2

ESPGHAN