Beren en orka's!

Na een periode van radiostilte van mijn kant kan ik nu gelukkig weer een nieuwe blog opsturen.
Na een intensieve en emotioneel beladen periode, zowel op het werk als privé, staat nu gelukkig de vakantie voor de deur. Mijn man en ik gaan een kleine drie weken door West Canada reizen: beren en orka’s spotten, ziplinen, fietsen, wandelen, raften, de natuur bewonderen en nog veel meer leuks. Super gaaf, natuurlijk!

Alles afronden in de laatste werkdagen voor de vakantie, daarna spullen inpakken, laatste boodschappen doen en toch nog een extra wasje draaien zodat ik dat ene shirt of dat fijne vest alsnog mee kan nemen. Keer op keer slaat de twijfel toe: heb ik wel alles? Ben ik niet iets vergeten? Ongetwijfeld voor iedereen herkenbaar. Gelukkig hebben ze in Canada ook winkels.

Naast de gebruikelijke bagage moet ik ook een flinke hoeveelheid medicijnen meenemen. Alles in de handbagage, want het mag niet in het ruim. Medicijnenpaspoort regelen, is het allemaal nog up to date? Moet er nog reserve medicatie mee?

Gelukkig heb ik onlangs nog goed nieuws gehad bij mijn halfjaarlijkse ‘lever-APK’. Het ziet er allemaal acceptabel uit, dus ik kan met een gerust hart in het vliegtuig stappen en gaan genieten van een welverdiende vakantie.

Fijne vakantie allemaal!

Ellen Baer

Ellen

25 juli 2017

Deel dit artikel:

Contactgegevens

Van Boetzelaerlaan 24 J
3828 NS HOOGLAND
Tel: 085 - 27 34 988
E-mail: ofni.[antispam].@leverpatientenvereniging.nl
KvK: 40535249
Bank: NL 44 INGB 0000 361 038

Volg ons op